lørdag 3. januar 2009

Vintertid

En strålende vinterdag her i trøndelag. Sol og kuldegrader har kjempet for å få dominere denne lørdagen. Det er dette som er vinter. Nå framover skal det bli deilig å kjenne på at snøen setter sitt preg på dagen,biter seg fast og gjør at årstiden er slik en husker fra vintrer tidligere... Masse snø har kommet de siste dagene, så nå kooser vi oss!!
Noen er spreke nok til legge ut på skitur i snømassene,men jeg kan tenke meg det var herlig i nedoverbakkene....det er så klårt og reint med aill denne snøen.


For den litt mindre spreke er vegen en idyll i solskinnet også. Gjennom en slags àlle går ferden til friskluft og herlig mosjon...

I denne kalde årstiden må vi huske på fuglene. Dette fugleburet fikk jeg i julegave av Erica,mitt fadderbarn. Kjempefint og stilig det ble her hengene framom kjøkkenvinduet.Takktakk for det:) Blir avslappende å sitte å se på alle fuglene som koser seg etter å ha funnet veien til dette stilige matfatet.



2 kommentarer:

Magdalena sa...

herlige bilder...
virkelig julekortstemning....~~~*

anvemas sa...

vackra vinter bilder - ja - det är vackert med snö, det har även vi fått i sverige nu, men jag ser fram emot sommaren i alla fall, det är faktiskt bara drygt 5,5 mån kvar till midsommarafton...he he
ha en bra dag.........