onsdag 30. april 2008

En blomst til deg...

Den 29.04.08 er en merkedag for meg og barna.. Deres pappa og min elskede samboer hadde kunnet blitt 40 år i går. Men han ble knappe 32 år. En mann i de beste år i sitt liv, døde brått bort ifra sine kjæreste han hadde . En pappa med omsorg og snillhet som ingen kunne måle seg med. Og en kjæreste en har bare en gang av i livet. Store begivenheter uten pappa`n det er da det største savnet dukker opp, ett solidt ankerfeste som gir tryggheten for et barn til å selv vokse seg stor på raushet,kjærlighet og trygghet. Årene har gått, tiden former nye gleder,men savnet og tankene om hvordan livet kunnet ha vært,de er og blir innimellom hverdagslige ting. Sånn er livet uansett, fordi vi blir påminnet at livet er skjørt,men verdifullt. Dette var en tanke for dagen...


mandag 28. april 2008

Mere loppis

For en tid tilbake var jeg hos skrothandeleren i byen vår. Og jeg kom meget fornøyd tilbake derifra. På den time inne på lageret så fant jeg en god del som jeg godt ha kunnet tatt meg hjem..men litt må jeg sette igjen til neste gong.........Denne gamle krydderhyllen MÅTTE jeg ha!!. Fra jeg var barn husker jeg min kjære nabo hadde en slik hylle på kjøkkenet sitt. Den beundret jeg allerede da..

En gammel smijernslampe uten skjerm sto slik alene i en krå å ventet på en eier. Det måtte bli meg det..Det fulgte med ledninger og slikt,men de skal jeg skifte ut. Var å handlet en lampeskjerm på http://corneliashus.no/ men den passet desverre ikke =(, den var jo så pen ...



Her har jeg malet den med sort emaljelakk, glansen kom tilbake og pen blir den nok til slutt når jeg finner lampeskjermen jeg vil ha.


lørdag 26. april 2008

Drømmedag

Atter en dag våkner vi opp med sol,sol og sol. Det finnes ikke bedre måte å våkne opp på når fuglene kvitrer sin morgentrall i det uendelige og solen skinner igjennom vinduet. Det er helg og dagen ligger å venter på meg. Hva blir det idag tru..? Jo en lengre gåtur med samboern og hunden i skogen og ved vannet. Her får vi oppleve våren på sitt beste når marken enno ligger hardtrampet etter all snøen.




Skogen vi gikk igjennom har en historie fra etterkrigsårene, som samlingsplass for ungdommen. Her ble det et friområde som de brukte til aktiviteret som ballspill og møteplass. Skogen er nydelig å ferdes i fordi det åpner seg midt inni den , et tydelig tegn på at her har det vært lekeplass før i tiden. Det som er veldig spesielt er at trærne er plantet på rad og rekke i deler av skogen, da ligner det på gater vi går etter. Det gjelder å passe på nyte våren mens den er her...




fredag 25. april 2008

God helg!!



Den siste tiden har det vært knallvær her, og tiden har blitt brukt ute i hagen og i vedskogen. Når dagen er over så står et hus til forfall innvendig, fordi husarbeid blir ikke prioritert når våren kommer som en rakett over meg.
Her har vi brukt dagene på å rake og rydde i hagen, men med nesten 2 mål tomt blir det langtekkelige greier,men hage er morosamt!!=)
Bloggingen har blitt nedprioritert,men tankene har streifet innom for evt nye innlegg samtidig som solstrålene har varmet mine kinn. Skal komme med mere nye prosjekter iløpet av helgen,fordi arbeidsløs har jeg ikke vært. Ønsker alle bloggvenner ei GOD HELG!!
Har lagt ved et bilde av et gammelt kjerrehjul som jeg har hengende på husveggen,et dekorativt minne fra en like travel hverdag for folk og fe i gamle dager..

mandag 7. april 2008

Loppis


Her en dag var jeg hos en brukthandler. Egentlig så har jeg veldig sansen for Norges-glass,og det fantes faktisk noen av de der. Noen av de bruker jeg til å ha knapper,trådsneller og blonder i. Da blir dem dekorativ der dem står. Samtidig fant jeg dette lille fatet og den lille fløtemuggen. Kjempesøtt!! Må vel se til å finne en plass til de etterhvert...

søndag 6. april 2008

Brødbaking




Idag bakte jeg grovbrød, og det er lenge siden sist. Det er faktisk 1.gongen etter at nykjøkkenet ble ferdig. Men brødene ble jo så fine,og nydelig god. Ingen ting smaker så godt som litt småvarm grovbrod med brunost på. Så disse får nok ikke ligge så lenge...

lørdag 5. april 2008

Sommerkjolen



Må jo bare vise et bilde av denne da,her henger den nettopp nyoppakket på hjørneskapet mitt. Blir nok til at jeg går å kikker og tar på den en stund framover til det blir mere vårtemperaturer her i trøndelag.

Pakke i posten






Idag kom den,kjempefin innpakket og med goduft!!:) Oppakkingen ble gjort med andakt ,en like spennende seanse som julekvelden.
Innpakningen var gjort med rosa papir med hvite prikker,bånd og et fint kort, og silkepapir i rundt tingene. Inni pakken låg snelle for gropgarn,et alldeles nydelig skjerf som kommer til å bli mye brukt. Kjolen var jo prikken over i`en,en får sommerfølelse når en har den på, av barfot gange over en sommerenga full av ville blomster. Denne kommer jeg til å trives i=)

torsdag 3. april 2008

Perfect Home



I går kveld hadde jeg invitert en god venninegjeng hjem til meg. Samtidig kom en konsulent for å vise frem sine produkter for Perfekt Home. Mange fine ting som vi damer setter pris på. Det var god stemning rundt bordet,kaffe og kaker og handelen gikk godt. Som vertinne fikk jeg 2 telysestaker, og for god handel av alle fikk jeg et produkt til halv pris. Valgte ut en stor lysestake,måtte da selvsagt kjøpe en selv,da hadde jeg 2 av de. Pene er de og de skal få stå på spisebordet mitt.

onsdag 2. april 2008

Spennede pakke i vente


Jeg har nettopp bestilt meg noe fint på nettbutikken Annas Rom, og den gleder jeg meg veldig til å få heim i postkassen min. Dagene blir liksom så lange når en må gå slik å vente på noe nytt og spennende.Vent å se, det vil komme noen bilder når den har kommet frem. Anniche sier at jeg må glede meg sånn til å se kjolen som jeg har bestilt fordi den er såå Nydelig... å jeg venter og venter... Imens legger jeg inn et bilde av 2 kleshengere som jeg fant på interiørbutikken PENELOPE her i byen,disse er jo skikkelig bestemor aktige ,ikke sant??..På disse skal den nye kjolen min få henge fram..tenker jeg :)