mandag 7. april 2008

Loppis


Her en dag var jeg hos en brukthandler. Egentlig så har jeg veldig sansen for Norges-glass,og det fantes faktisk noen av de der. Noen av de bruker jeg til å ha knapper,trådsneller og blonder i. Da blir dem dekorativ der dem står. Samtidig fant jeg dette lille fatet og den lille fløtemuggen. Kjempesøtt!! Må vel se til å finne en plass til de etterhvert...

7 kommentarer:

borghild sa...

Hei!!
Jeg er også veldig glad i Norgesglass, kjempepraktiske og dekorative. Da jeg var med på julemarked i fjor, satte jeg fram to av de med kubbelys inni, og bast og god jul-bånd rundt, det lagte så god stemning.. Og tror du ikke jeg fikk utrolig mange kommentarer og spørsmål om jeg solgte de også...:-)
Flott kjøkken dere har fått, og ikke minst nydelig sommerkjole fra Annas Rom!
Ha en fin tirsdag! Hilsen fra Borghild:-)

Gårdsromantik sa...

Vilka vackra burkar med dekoration i glaset - det gillar jag!

Kram Maud

Magdalena sa...

er også så glad i Norges-Glass... Har de for det meste på kjøkkenet til pasta, corn-flaces .. .
Utrolig koselige! :) Natti -

Unknown sa...

Tack för ditt inlägg hos mig!
Vilka fina saker du har fyndat...
Jag tycker dina fönster var jättefina, speciellt de med många små rutor. Jag har två sådana med fast en modell större. jag tycker de är jättefint att bara ställa dom mot väggen, hänga upp dem eller ställa dem, liggandes på en skänk eller dylikt!

Ha en fortsatt trevlig vecka, kram Pia

vi hörs...

Miamor sa...

Koslig å oppdage en Nord-Trønderblogg!! Er Nord-trønder sjøl, men har bodd vekke derfra i 25 år!! Koslig blogg! Flott med norgesglass, de kan brukes til så mye! Stikk gjerne innom bloggen min!

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Norgesglass er så flotte , og kan jammen brukes til så mangt!

Magdalena sa...

er det liv i deg????