søndag 24. oktober 2010

Ett nytt utseende

I høst har det endelig blitt nyy veranda på oss, JIPPI!! Gjett om vi har gledet oss på det lenge. Det er veldig vanskelig å oppdra snekkere her, men så i høst ble det endelig vår tur :)
Her ser vi utover Snåsavatnet, ingen klager på utsikten ihverfall....en nydelig høstdag i oktober, snøen har også lagt igjen litt spor... knallfint!!
Vi rakk egentlig ikke å nyte noe mye veranda-liv etter at den ble ferdig, men til VÅRen da skal vi flytte ut hit å nyte en hel vår og sommer-sesong!

Det er på tide å flytte inn møblene i garasjen nå, regn å mørketid kommer for fullt nå...men inne koser vi oss med mye lys,strikking og en god kopp te. Alt har en sjarm uansett årstid.

Samtidig som vi bygde ny veranda ble det skiftet bordkledning på vesterveggen, fikk delt opp den slik at det ble liggende nederst og stående øverst...meget fernøgd med det. Trondheimspanel som ble brukt til det stående panelet. Ny farge på huset ble det også, fra kirsebær som har vært fargen i 20 år,gikk vi for tjærebrun nå. Nydelig farge!! Litt detaljer gjennstår,men det får bli til våren.1 kommentar:

Line Merete sa...

d vart kjæmpe fint! :)