søndag 24. mai 2009

Finfin helg...:)

Helgen har blitt nytet på fjellet i sol og nydelig vær. Denne klatreplanten stod å ventet på meg da vi kom heim i ettermiddag:)...hihi er bursdagsbarn idag. Gjett om dette er en perfekt gave til meg da!!!...
Klatrehortensia,Hydrange anomala petiolaris,en kraftig voksende klatreplante med kremhvite blomster i mai-juni. I morgen blir det hagedag, slikt inspirere til mere grønne finger:) tusen takk for gaven til vedkommende som var på døren min med denne!

onsdag 20. mai 2009

Den herlige årstiden er her...

No når våren er her så er det såå fint å dra på turer i nærområdet. Jeg har gått lange kveldsturer
i lag med våre to labradorer, noe som de setter stor pris på. Bestandig glad å fornøyd når tur er emnet. Rundt oss er det mange fine åkrer,men i ytterkanter på åkerne så ligger det også forskjellige duppedingser som ikke hører helt til der....
en gammel rusten skurtrøske....

og ei hestkjerre.....akk hadde den stått på vår jord, så hadde den nok vært i hagen min nå!!....


hmmmm...dette var noe mere kjent:) noe som ble dratt heim i fjor vår..drikkekar til kyr, står der i en ende på hagen å venter på å bli brukt til noe..kanskje plante blomster i de..?



søndag 10. mai 2009

Stille på bloggfronten for tiden,men det skylder at den nye pc`n er ute å farter i noen uker, har derfor måttet laste opp et gammelt hagebilde fra i fjor..på en treg å gammel pc.....hmm det er ikke fra min hage dette bilde. Går i hagan om dagane å ser det spretter, men det blir lite gjort fra min side.Men det kribler i fingrene...sukk! Får håpe at bekkenløsninga blir litt mildere med tiden.