fredag 21. november 2008

Merkelapper


Nå har jeg også fått laget mitt eget navnebånd, og er såå fornøgt. Har allerede begynt sy de på noe som jeg har laget. På nettsiden http://minanamnband.se/ kan en finne mange varianter å velge imellom, kjempefine og smart tenkt.

Tøvet strikkevotter er kjempefine julegaver, og disse er nå klare til å pakkes inn. Her har de fått mine nye namnelapper på brodert på, og disse gleder jeg meg til å gi bort.....men til hvem det er hemmelig..









Det snøøøør....


i massevis for tiden. Og det er til stor glede for både store og små her ihvertfall..Nå får jeg adventstemning og gleder meg til hver en dag framover. Denne helgen skal vi tilbringe oppi Nordli fordi der er det LI-Martna i mange minusgrader...men det var -8 når denne store lyslykten ble laget av frøkna mi ikveld,så det er bare å kle seg opp med varme klær!! HHHERlig:)

onsdag 5. november 2008

Roser i siste liten

Forrige uke hadde vi kuldegrader i noen dager, og da tok jeg inn de siste knoppene av rosebusken min. Her er de klipt og lagt nede i et stort vinglass...synes jo det ble ganske så pent. Det er arti når en kan bruke det en har, det enkle er ofte det beste...å peneste!!!:)